Tandoori masala

Tandoori masala je pikantní kořenící směs používaná převážně v Indii a Pákistánu. Tamní pokrmy se připravují v peci, která se nazývá tandoor (česky tandúr), podle které se odvodil název této směsi. Koření se smíchá s jogurtem a ve vzniklé marinádě se nakládá maso, brambory či zelenina. Typicky se používá na recepty jako je kuře Tandoori, kuřecí Tikka Masala či Butter Chicken. Koření se dá využít i samostatně bez jogurtu na grilování. 

gramáž
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem
60 Kč / ks
Tandoori masala

 

Složení: koriandr, řepa, cibule, paprika, zázvor, CELER, HOŘČICE, amchur, kurkuma, pepř, skořice, pískavice, bobkový list, hřebíček, kmín římský, muškátový ořech, paprika pálivá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: